PRAVNA OBVESTILA

Varovanje zasebnosti

Društvo Forum 21 avtomatsko zbira podatke o uporabi teh strani, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Podatke o obiskanosti društvo uporablja za lastne potrebe, predvsem izboljšanja uporabe spletnega mesta.

V nekaterih spletnih obrazcih na tej strani se lahko zbirajo tudi osebni podatki uporabnikov. Društvo spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo varovalo zaupnost zbranih podatkov. Podatke, zbrane preko spletnega mesta, bomo skrbno varovali in jih ne bomo posredovali tretji osebi.

Avtorske pravice

Vsebina, objavljena na teh spletnih straneh, razen komentarjev obiskovalcev spletnega mesta, je last društva Forum 21 in je zaščitena v skladu z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah.

Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, je dovoljeno pregledovati in uporabljati z ustrezno navedbo avtorstva. Tudi avtorske fotografije v novinarskem središču novinarji lahko uporabijo z ustrezno navedbo avtorstva. Ne sme pa se vsebin spreminjati brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja Foruma 21.

Znamke, ki se pojavljajo na teh spletnih straneh, so registrirane znamke, katerih imetnik ali uporabnik licence je društvo Forum 21. Kakršnakoli uporaba teh znamk je izrecno prepovedana brez ustreznega predhodnega pisnega soglasja imetnika pravic.

Omejitev odgovornosti

Društvo Forum 21 se bo po najboljših močeh trudilo zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na svojih spletnih straneh, vendar ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Društvo tudi ni odgovorno za občasno nedelovanje strani ali za morebitno netočnost informacij.

Društvo si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih strani, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.

V komentarjih na Stališča ne dovoljujemo objave žaljivih besedil in komentarjih, ki niso povezana s temo. Pridržujemo si pravico, da takšnih sporočil ne objavljamo.